BRAND NEW DAY​

Beleggen wordt nog regelmatig in verband gebracht met grote financiële risico’s, of met de gedachte dat het alleen bestemd is voor de welgestelden onder ons. Maar niets is minder waar! Want ook met kleinere bedragen kun je een heel eind komen, zolang je jouw investering maar de tijd geeft om te groeien.

Brand New Day weet dit als geen ander en zocht dan ook een gemakkelijke, effectieve manier om deze inzichten te verkondigen. Een snelle animatie van Heilder was het antwoord, die ondersteund door felle kleuren en grappige metaforen de kijker weet te vertellen hoe beleggen in de basis werkt. 

De kleuren van de animatie zijn geen willekeurige keuze geweest. Deze huisstijl kleuren van Brand New Day communiceren de corporate identity, maar vervullen ook de functie van hoofdstuk-aanduiding. De vlotte voice-over neemt je mee in de wereld van beleggen, en deelt binnen twee minuten de belangrijkste basiskennis voor de beginneling op dit gebied. En de visuals zijn zowel ondersteunend aan het verhaal als dat deze de aandacht vasthouden, door treffende beeldspraak en verwijzingen naar actualiteit. Een knap staaltje sounddesign met daarbij een passende tune maken het geheel compleet en de animatie klaar voor gebruik.

Uit het proces

Previous
Next

projecten die je misschien ook interessant vindt

Hogeschool van Amsterdam

Digital Society School

Brand New Day

Geld voor later

DEEN

Bloemenservice

JGZ

Psychosociale Gezondheid

BBIG

Brilmonturen voor kids

K-Jak

Less comfort, more life

Hogeschool van Amsterdam

Digital Society School

Brand New Day

Geld voor later

DEEN

Bloemenservice

JGZ

Psychosociale Gezondheid

BBIG

Brilmonturen voor kids

K-Jak

Less comfort, more life

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl