Animatie

CIBG

CIBG In Verbinding

De aankondiging van het CIBG jubileumblad kon niet voorbij gaan zonder wat bewegend materiaal. Optima Forma heeft ons daarom gevraagd het door hen ontworpen blad te animeren. Geïnteresseerde kijkers krijgen zo in één oogopslag een goede indruk van de inhoud van het blad, zonder het fysiek in handen te hebben. De perfecte manier om een sneak peak van je blad te geven en de interesse bij je doelgroep op te wekken! De animatie is onder andere ingezet op social media. 

Omdat we in corona-tijd veel op afstand moeten communiceren, is ook het ronddelen van een magazine een uitdaging geworden. Gelukkig hebben we het digitale tijdperk mee en daar maken we dan ook gretig gebruik van. Optima Forma heeft van het CIBG jubileumblad een digitale uitgave geproduceerd, die via alle mogelijke online kanalen onbeperkt te delen is. In het verlengde daarvan heeft Heilder het magazine geanimeerd. Zo kan zelfs drukwerk tot leven gewerkt worden. Daardoor wekt het een eerste interesse op bij de doelgroep en geeft het zelf een klein inkijkje in de inhoud van het blad. Een unieke en functionele manier om je drukwerk te presenteren dus! Nieuwsgierig of we dit ook met jouw drukwerk kunnen doen? Neem via onderstaande gegevens contact op voor advies!

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl