Live tekenen

Visueel communiceren is effectief communiceren! Daarnaast is gebleken dat notulen en verslaglegging van events, presentaties en vergaderingen nog maar beperkt worden terug gelezen. In tekstvorm neemt dit simpelweg teveel tijd en energie in beslag, binnen het werk van alledag. Om te zorgen dat je publiek, zoals medewerkers, partners en potentiële klanten, letterlijk het complete plaatje met gemak kunnen inzien en onthouden, is live tekenen een veel effectiever alternatief.

Bij live tekenen ‘notuleert’ een illustrator van Heilder tijdens het evenement, door de informatie die wordt gepresenteerd op een groot blad visueel uit te werken. Met universele en duidelijke visuals weet de illustrator een toegankelijk beeld neer te zetten van wat zojuist verteld is. Nog belangrijker; de visuals worden met elkaar in verband gebracht, om tot een totaaloverzicht te komen die in een oogopslag inzichtelijk is. In die zin is het resultaat van live tekenen vergelijkbaar met een infographic. Direct na afloop kunnen betrokkenen foto’s van de plaat maken. Daarnaast wordt deze hard-copy en digitaal aangeleverd, om gemakkelijk te kunnen verspreiden en terug te kijken.

Wil je meer over live tekenen weten? Neem contact met ons op voor extra info en een offerte.

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl