Animatie | Toolbox | Branding

EFFECT PHOTONICS

Shaping The Future Of Photonics

Digitale content neemt op dit moment een nóg belangrijkere rol in marketing en communicatie in, waaronder video content. Zo weten overheden en scholen, maar ook retail en industrie hun doelgroep alsnog te bereiken. Ook Effect Photonics, pionier op het gebied van communicatie (chip)technologie, was toe aan een digitale communicatieslag.

Heilder was als voorkeurstoeleverancier de aangewezen partij om deze klus te klaren. Daarvoor was de directe aanleiding een aantal online events, maar de content was ook bedoeld voor de website en tijdens presentaties. Bovenstaande video is onderdeel van een grotere serie animaties, met iedere animatie gericht op een specifiek onderwerp. We hebben EP ook voorzien van een complete toolbox aan iconen, zodat de ingenieuze toepassingen van hun technologie zo klaar als een klontje weergegeven worden. Zie hieronder een aantal fragmenten uit de toolbox. Op basis van de iconen uit deze toolbox kunnen schema’s worden samengesteld, die als een infographic een overzicht geven van specifieke praktijksituaties en concepten. Als bouwstenen kunnen de iconen tot een onbeperkt aantal combinaties gelegd worden, met een gebruikershandleiding, voorbeelden en do’s and don’ts als leidraad. 

Ook iets voor jouw organisatie, een in huisstijl ontworpen iconenset? Laat het ons weten via onderstaande gegevens en wij vertellen je alles over het gebruik en de voordelen!

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl