Animatie

Perron 15

Perron 15

Als uitvalsbasis voor iedereen die de drukte van alledag wil ontvluchten is Perron 15 een echte ‘blue zone’, waar rust in de Brabantse natuur de boventoon voert. Een andere belangrijke functie van dit zorgcentrum is de ondersteuning aan jongeren en ouderen met een zorgvraag en deze doelgroep voorzien in werkervaring binnen een veilige, motiverende omgeving. Als onderdeel van de promotie van dit nieuw opgebouwde project heeft Heilder Perron 15 voorzien van een video die de belangrijkste onderdelen van het concept presenteert.

De opdracht startte met het bedenken van een passende naam met bijbehorend logo; Perron 15 refereert naar het spoor wat ooit langs de locatie heeft gelegen en het ‘tussenstation van rust’ wat het nu geworden is. In Japan wordt naar deze plekken ‘blue zones’ genoemd, wat tot de vormgeving en kleur van het logo heeft geresulteerd. En als symbool voor de natuuromgeving is de eekhoorn de mascotte van Perron 15, die ons in de animatie begeleid door de faciliteiten die het zorgcomplex te bieden heeft. De video is terug te vinden op de website van Perron 15, maar wordt ook voor promotionele doeleinden gebruikt en ter verduidelijking bij geïnteresseerde instanties.

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl