Animatiebedrijf dat zich onderscheidt in beeldkwaliteit

Bij ons animatiebedrijf Heilder ben je aan het juiste adres voor een duidelijk verhaal van jouw boodschap. We toveren complexe materie om tot een toegankelijke video, die voor iedereen te begrijpen is. Dat niet alleen. Met onze expertise kunnen we jou voorzien van een unieke, hoge kwaliteit animatie, volledig ‘tailor-made’ op basis van je eigen merkidentiteit. En dat is wat óns als animatiebedrijf uniek maakt, want dertien-in-een-dozijn zul je in ons woordenboek niet snel terug vinden. Wil je je dus onderscheiden van de grote massa? Kies voor kwaliteit en dus voor een animatiefilm bedrijf dat animaties op maat maakt! Hoe we onze animaties op maat maken en waarom je daarmee het verschil maakt lees je hieronder.

Een animatiebedrijf dat illustratie letterlijk in de vingers heeft

Het ene animatievideo bedrijf is het andere niet. Dit kun je vaak het best zien aan de projecten en het portfolio van het animatiebedrijf. Wil je een 3D animatie of juist een 2D animatie laten maken? Ga dan na of het animatievideo bedrijf hier ervaring mee heeft. Sommige bedrijven produceren voornamelijk uitleganimaties,  terwijl je bij andere bedrijven enkel terecht kunt om korte social media video’s te laten maken. Bij Heilder kun je terecht voor iedere soort animatie. Den Haag hoef je daar overigens niet voor af te reizen, want met een digitaal product als een animatie bedienen we genoeg klanten op lange afstand, via het wereldwijde web. 

Zo maken wij jouw unieke animatie

Illustratie is voor ons als animatievideo bedrijf een essentieel onderdeel van het animatieproces. Waar een ander animatiebedrijf mogelijk direct de stijl of scenes met muis en toetsenbord uitwerkt, kun je bij ons potlood en papier verwachten. Digitaal dan, want een iPad met pencil vraagt niet om papier en is gemakkelijk digitaal te delen met de klant. Zo gemakkelijk, dat we de uitwerking vaak live delen met de klant, bijvoorbeeld tijdens een brainstormsessie over de stijl of het storyboard. Daardoor kan de klant direct reageren op de uitwerking en is het eindresultaat meteen zoals verwacht. 

Met de hand geïllustreerde visuals helpen ons als animatiefilm bedrijf vooral aan de flexibiliteit om divers te zijn en tegelijkertijd trouw aan een bestaande huisstijl van de klant. Het vormt daarmee de basis voor al onze animaties en andere visuele uitingen die we ontwerpen. 

Professionele animatiestudio in Den Haag

We denken graag met je mee over het beste visuele antwoord op jouw communicatievraag. Binnen ons animatiebedrijf hebben we de expertise in huis om je alles te vertellen over copywriting, storyboarding, stijlbepaling… noem maar op. Wees welkom bij ons in Den Haag of plan een online afspraak, waarin we je net zo goed van dienst kunnen zijn! Neem hiervoor contact met ons op.

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?