Videoproductie bedrijf met meer dan alleen animatie en film

Heilder is hét videoproductie bedrijf van Den Haag als het om animatie gaat! Maar zoals je in ons portfolio ziet, is het niet alleen animatie wat de klok luidt; ook een volledige videoproductie is voor Heilder een fluitje van een cent. In samenwerking met onze vaste partners voorzien we uiteenlopende klanten van diverse videoproducties. Zelfs een filmproductie voor een serie, met meerdere informatieve afleveringen, is ons niet onbekend! En daar houdt het zeker niet op. Wij hebben namelijk ook ervaring met reclamespots, green screen opnames en interviews.

Laat je videoproductie realiseren in Den Haag

Wij zijn een animatiebureau én videoproductie bedrijf uit Den Haag.Vanuit onze studio helpen we onze klanten aan een  video naar wens. Er zijn een tal van mogelijkheden. Maar wat zijn nou eigenlijk de ‘ingrediënten’ die je nodig hebt voor een succesvol ‘recept’ van een videoproductie? Wij nemen je mee door de verschillende onderdelen die komen kijken bij het laten maken van een professionele videoproductie.

Een goede voorbereiding is het halve werk

We beginnen bij het begin: het script. Dit is dé basis voor iedere videoproductie. Na een uitvoerige voorverkenning en analyse van het onderwerp van de productie, gaan één of meerdere copywriters van Heilder aan de slag met een pakkend verhaal. Nadat we het script samen hebben doorgenomen, en alle voorbereidingen zijn getroffen, is het al snel tijd voor de grote filmdag.

Storyboard tot leven brengen

Tijdens de shoot is er altijd iemand aanwezig die de videoproductie leidt. Presentatoren of acteurs worden door de regisseur begeleid en de cameraposities worden bepaald. Dat doet hij echter niet in zijn eentje. Heilder werkt samen met vaste partners die bij uitgebreidere videoproducties ondersteunen bij de onderdelen camera, licht en geluid. Vanuit het script en het storyboard maken we de juiste doorvertaling naar een professionele video.

Grafisch ontwerp

Na deze filmdag volgt nog een uitgebreid proces: de nabewerking. Wij selecteren de juiste opnames en verbinden deze als stukken stof aan elkaar tot een naadloos geheel. En daarvoor ben je bij Heilder, een animatiebedrijf in hart en nieren, aan het juiste adres. Ga jij een videoproductie laten maken? Grote kans dat de video dan begint met een geanimeerd intro. Denk aan kleurrijke overgangen tussens de scenes, een balkje met de naam van de spreker onderin en het logo dat bewegend in beeld komt. Allemaal voorbeelden van animaties. Als het beeld helemaal naar wens is, gaan we aan de slag met het geluid. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat de video, met toevoeging van voice-overs, sound effects en achtergrondgeluiden, een mooi uitgebalanceerd geheel wordt. En zo heb je een professioneel middel dat je in kunt zetten voor de videomarketing van jouw organisatie.

Een videoproductie laten maken mét animatie?

Heilder is een animatiestudio in hart en nieren. Echter zetten we ook professionele camerabeelden in, waardoor we ook als een volwaardig videoproductie bedrijf jouw boodschap naar de gewenste doelgroep kunnen overbrengen. Meer weten over ons videoproductie bedrijf uit Den Haag? Bekijk dan ons volledige portfolio of neem direct contact met ons op!

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?