Professionele motion designer voor heldere animaties

Ben jij op zoek naar een motion designer die animaties kan maken voor jouw organisatie? Zoek dan niet verder, want als motion design studio helpt Heilder jou aan de juiste motion designer for the job! Je bent bij ons aan het juiste adres voor een duidelijk verhaal van jouw boodschap. We toveren complexe materie om tot een toegankelijke video, die voor iedereen te begrijpen is. Hoe we dat doen, lees je hieronder. 

Waarom motion graphics laten maken?

Motion graphic design is de combinatie van grafisch ontwerp met verschillende animatietechnieken. Op deze manier ontstaan bewegende beelden die de kijker boeien, informeren en betrekken. Ideaal voor de online marketing van jouw organisatie. Motion graphics kun je op verschillende manieren inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een professionele intro of outro van een bedrijfsvideo, een korte video voor social media of als uitleganimatie voor een nieuw product of dienst. Bij Heilder kun je terecht voor iedere soort animatie.Den Haag hoef je daar overigens niet voor af te reizen, want met een digitaal product als een animatie bedienen we genoeg klanten op lange afstand, via het wereldwijde web. 

2D of 3D motion designer: het verschil

Bij Heilder werken ervaren motion designers met ieder zijn eigen specialisme. Zo hebben we een 2d motion designer die is gefocust op tweedimensionale elementen zoals illustraties, tekst en vormen in een geanimeerde omgeving. 2D animaties kom je vaak tegen in infographic-video's en op websites en social media. Diepte kan in 2D nagebootst worden dankzij technieken zoals overlapping, perspectief en schaduwen. Als 3D motion designer ben je juist bezig met driedimensionale objecten én dieptes. Het bekendste voorbeeld van 3D zijn films in de bioscoop. Zowel 2D als 3D-motion design vereist gespecialiseerde software en vaardigheden. En die hebben wij in huis! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Bewegende beelden voor jouw organisatie

Met onze expertise in bewegend beeld, kunnen we jou voorzien van een unieke animatie, volledig ‘tailor-made’ op basis van je eigen merkidentiteit. En dat is wat Heilder als animatiebedrijf uniek maakt. Want dertien-in-een-dozijn zul je in ons woordenboek niet snel terug vinden. Onze 2d en 3d motion designers ontwerpen een animatie voor jouw organisatie en brengen deze tot leven. Wil jouw organisatie zich onderscheiden van de grote massa? Kies voor kwaliteit en neem contact op met onze motion design studio. 

Zo maken wij jouw unieke animatie

Ons proces begint bij het illustreren. Waar de meeste animatiebureaus direct het idee op de computer uitwerkt, werken wij met potlood en papier. Digitaal dan wel, want zo kunnen we het ontwerp gemakkelijk digitaal delen met onze klanten. De uitwerking delen we vaak live, bijvoorbeeld tijdens een brainstormsessie over de stijl of het storyboard. Hierdoor kun jij als klant direct reageren op de uitwerking en is het eindresultaat meteen zoals verwacht. Ben jij benieuwd hoe wij aan de slag gaan met jouw animaties? Stel dan gerust je vraag via ons contactformulier. 

Motion graphics laten maken? Neem contact op!

We denken graag met je mee over het beste visuele antwoord op jouw communicatievraag. Binnen onze motion design studio hebben we de expertise om je alles te vertellen over bewegende animaties. Kom langs bij ons in Den Haag of plan een online afspraak. Samen kijken we naar de mogelijkheden, want die zijn er genoeg! 

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?