Videomarketing bureau met oog voor originaliteit

Heilder is een videomarketing bureau als het gaat om de inzet van je eigen animatie. We maken een prachtig verhelderende video voor jouw organisatie én geven je advies hoe je deze effectief inzet. Het advies is afhankelijk van je doel, de doelgroep en de beschikbare kanalen. We helpen je ook graag verder als je meer wilt weten over videomarketing in het algemeen. Daar zijn wij ten slotte een videomarketing bureau voor! Je vindt ons in Den Haag, maar ook als jouw organisatie niet uit die richting komt komen we graag met je in contact. Vul hiervoor het contactformulier in op onze website en wij nemen telefonisch of via mail contact met je op.

Een goed videomarketing bureau begeleidt je naar de juiste kanalen!

Of je nu een animatievideo, social media video of een instructievideo wilt laten maken: de mogelijkheden om deze te verspreiden zijn tegenwoordig enorm uiteenlopend. Naast de traditionele kanalen, zoals tv reclames, denken we al snel aan social media platforms. Echter isok reclamedragend straatmeubilair  tegenwoordig niet meer weg te denken. Neem nou bijvoorbeeld beeldschermen in het OV, op gebouwen en langs de weg. Kies je voor Heilder als jouw videomarketing bureau? Dan nemen we al deze verschillende opties met je door.

Social media inzetten? Deze kanalen overweegt een videomarketing bedrijf

Sociale media is een goed, ondersteunend, kanaal voor ieder bedrijf. Zo ook voor een videomarketing bureau én haar klanten. We nemen je hieronder mee door de verschillende kanalen en waar ze geschikt voor zijn. 

  • Twitter: Goed voor een kleine teaser van maximaal 30 seconden, om de kijker door te laten klikken naar een website. 
  • Facebook: Korte video’s die informerend zijn of puur entertainment en niet langer dan 60 seconden duren werken hierop het best. En die te begrijpen zijn zonder geluid.
  • Instagram: Hetzelfde als Facebook, maar dan met meer nadruk op mooi uitziende video’s.
  • LinkedIn: Een passend platform voor meer informatieve video’s, testimonials, how to of case study video’s.
  • Snapchat: Alleen als je hele korte video’s hebt, maximaal zo’n 10 seconden, en met een hoog entertainment gehalte óf laagdrempelig en verhelderend, dan is Snapchat een interessant platform. 
  • YouTube: Dit video platform mag natuurlijk niet ontbreken bij een videomarketing bedrijf. Ook interessant door de mogelijkheden om te adverteren tussen de vaak wat langere video’s. Deze kunnen entertaining, maar ook zeker informatief zijn.

Videomarketing bedrijf Heilder to the rescue!

Als videomarketing bureau helpen we je ook graag oriënteren op het passende soort video dat bij jouw doelstelling past.  Er zijn veel uiteenlopende soorten video’s te bedenken, die ieder op hun eigen manier een potentiële klant van jouw product of dienst weet te overtuigen. Benieuwd hoe je met video jouw marketingdoelstelling kunt bereiken? We vertellen je graag alles over videomarketing. Den Haag is onze ontvangstlocatie, maar digitaal helpen we je ook graag verder! 

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?