Minder ruis,
meer impact

Hi, wij zijn Heilder. Een studio die informatie vertaalt naar pakkende verhalen, door spatzuivere animatie video’s en glashelder grafisch ontwerp.

Op maat gemaakt en trouw aan de identiteit van jouw merk. Zonder ons creatieve oogmerk uit het oog te verliezen.

Onze storytellers, illustratoren en animatoren vertellen je graag meer over de uiteenlopende toepassingen van animatie, zoals videoreclame, instructievideo’s, GIF’s en social media content.

En ook als animatie de lading niet dekt is Heilder hét licht in de duisternis, door met grafisch ontwerp jouw boodschap in de spotlight te zetten. We voorzien drukwerk van de mooiste illustraties en transformeren complexe dossiers in verhelderende infographics.

Esther - Squla / Futurewhiz
Goede communicatie qua deadlines en kosten, waardoor dit altijd soepel verloopt. En het werk wat geleverd wordt is vrijwel altijd meteen goed en van goede kwaliteit, er is weinig feedback nodig. Kortom, een hele fijne samenwerking die we nog vaker in gaan zetten!
Elvira - Hogeschool Inholland
Door de duidelijke communicatie verloopt het proces soepel en worden de juiste verwachtingen geschept. Er wordt echt meegedacht vanuit het perspectief van de doelgroep. Het advies en de scherpe vragen zorgen voor mooie eindproducten.
Kim - Kennisnet
We hadden een best complexe opdracht, en ze wisten in korte tijd door o.a. een online schetssessie met creatieve en slimme oplossingen te komen, die meteen goed door verschillende interne/externe partijen werden ontvangen. 
Suzanne - Geostick
Er was een goede afstemming gedurende het proces en het team denkt mee. Dit heeft geleid tot een fantastisch mooi resultaat. Dank jullie wel team Heilder!
Tiffany - ZonMw
Het proces verliep soepel en de samenwerking was erg prettig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er was veel ruimte voor het uitwisselen van ideeën. Het eindresultaat: een mooi product dat voldoet aan onze verwachtingen.
Susan - Rode Kruis
Samen bedachten we een bedankvideo / bedankanimatie voor Rode Kruis-vrijwilligers in tijden van COVID-19. De hele productie liep soepel en professioneel, wij zijn groot fan!
Nick - Hogeschool van Amsterdam
We enjoyed the collaboration. They had listened to the message we wanted to convey, and translated this into a beautiful animation.
Nanne - Evofenedex
Gedreven en flexibele professionals die vakwerk afleveren!
Wout - TLN
Fijne mensen om mee samen te werken. Professioneel, enthousiast en ze denken echt mee! Mooi eindresultaat geworden.

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?

Werk met ons samen