Promotievideo laten maken

Heilder brengt jouw product of dienst onder de juiste aandacht en overtuigt jouw doelgroep met boeiende beelden en een vlijmscherp verhaal. Een promotievideo laten maken bij Heilder begint dan ook met de boodschap van jouw product of dienst en eindigt met een complete video. Volledig op maat gemaakt, oneindig inzetbaar en ready om je merk onder de aandacht te brengen.

Waarom een promotievideo laten maken?

Wist je dat wel tweederde van het internetverkeer bestaat uit het zoeken naar en kijken van video’s? Visuele communicatie is de meest laagdrempelige communicatie-vorm. Daar doe je nog een schep bovenop als het om bewegend beeld gaat! In onze moderne tijd van digitaal en online, gecombineerd met een drukke en snelle maatschappij met weinig tijd, is video dé oplossing om onder de aandacht te komen. De combinatie van prikkelende beelden, een charismatische voice-over en een aanstekelijke tune maken zo de perfecte ingrediënten voor een pakkende promotievideo. Wil je een reclame video laten maken door een professioneel videomarketing bureau? Zoek dan niet verder, want Heilder denkt graag met je mee over de insteek van deze video.

Hoger bereik en betere vindbaarheid

Een promotievideo laten maken voor online gebruik zorgt er  voor dat je hoger in de Google zoekresultaten verschijnt. Dit komt, omdat er vaker gezocht wordt naar video’s en Google je website hoger waardeert als deze een goede balans tussen tekst, afbeelding én video bevat. Zet je jouw promotievideo in op social media? Dan is je bereik vele malen groter dan bij het gebruik van tekst of een afbeelding. Het blijkt bijvoorbeeld dat via Facebook video’s tot wel zeven keer vaker gedeeld worden dan teksten. Er is dus geen moeilijke rekensom nodig om te begrijpen dat een promotievideo laten maken bijdraagt aan het verhogen van je omzet. Een reclame video laten maken is daarom dubbel en dwars de investering waard. Neem contact op met Heilder en ontdek de vele mogelijkheden van videomarketing.

Hoe wordt een promotievideo bij Heilder gemaakt?

Bij Heilder gaan we voor minder ruis en meer impact. Dat geldt vooral wanneer je een promotievideo laat maken.Onze experts stellen alles in werk om jouw product, dienst of event in de spotlight te zetten. Dat doen we als volgt:

- Onze storytellers, illustratoren en animatoren laten jouw boodschap tot leven komen, door deze te vertalen naar een visueel verhaal die je doelgroep raakt en overtuigt.

- Een van onze onderscheidende kwaliteiten is dat wij alle video’s volledig op maat maken. Dat kan een korte social media video zijn, maar ook een informatieve instructievideo of een professionele bedrijfsvideo. Hierdoor sluit de video  naadloos aan op jouw merk, de bijbehorende huisstijl en de toon die je met je boodschap wilt overbrengen. Wel zo handig dat jouw doelgroep herkent dat jij het bent in de promotievideo.

- Ondanks dat wij een animatiestudio zijn met ervaren illustratoren en animatoren, hoeft een video niet per se een animatie te zijn. Ons portfolio bewijst dat animatie perfect samen gaat met film en foto. We hebben beschikking over film met green screen en kunnen ook over filmbeeld heen animeren.

- Ons dichtgetimmerde en tegelijkertijd transparante productieproces zorgt voor snel schakelen en voorkomt ongewenste verrassingen. Wanneer je een promo video laat maken door Heilder, nemen we je stap voor stap mee in het proces. We laten je meebeslissen in bepalende keuzes voor de promotievideo: van de stijl van de video tot de voice-over.

Heilder als jouw promotievideo bedrijf

Een promotievideo laten maken brengt veel voordelen met zich mee. Wij nemen je graag mee in de wereld van promotievideo’s en leggen je uit wat voor jou het best zou werken in de uiteenlopende mogelijkheden binnen videomarketing. Nieuwsgierig? Neem contact op en we praten gezellig met je verder!

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?