2D animatie laten maken bij Heilder

Wil jij een 2D animatie laten maken? Dan ben je bij Heilder aan het juiste adres! Wij zijn een animatiebureau in Den Haag met een passie voor het verhelderen en overbrengen van jouw boodschap. In onze 2D animatie studio werkt een heel team ervaren professionals. Zij helpen graag jouw wens naar beeld te vertalen! We kunnen je overal mee helpen, of je nou een commerciële of informatieve animatie nodig hebt. Geïnteresseerd? Lees vooral verder!

De voordelen van een 2D animatie video

Waarom zou je eigenlijk een 2D animatie video willen gebruiken voor jouw bedrijf? Ten eerste is het in de mediacultuur van vandaag de dag een stuk makkelijker om de aandacht te trekken met een video op social media. Ook effectief: het toevoegen van een voice over. Zo kun je jouw boodschap op een duidelijke manier overbrengen. Met ondersteuning van onze animaties krijg je een slimme video. Hiermee val je meteen op op de platforms van dit moment, zoals TikTok en Instagram. Waarom nog wachten? Neem contact met ons op!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wellicht ben je benieuwd naar hoe je bij Heilder 2D animaties kan laten maken. Onze animatoren hebben veel ervaring met 2D- en 3D-animatie. Hierdoor hebben we een dichtgetimmerd proces waar we je in elke stap kunnen meenemen. Van eerste schets tot eindproduct - het hele proces vindt bij ons in-house plaats. Hiermee houden we de lijntjes kort. Dat houdt in dat je direct contact hebt met jouw illustrator of animator! Samen kijken jullie naar de stappen die er kunnen worden gezet om een 2D animatie te laten maken die perfect past bij jouw visie. Hier een korte samenvatting van ons creatief proces:

  • Visioning - het concreet maken van het doel van de animatie
  • Design - het ontwerp wordt compleet op maat te maken, om deze perfect bij jouw bedrijf te laten aansluiten!
  • Story - het verhaal wordt tegelijk met het design uitgewerkt. Er wordt een script geschreven op basis van de info uit de visioning-fase. Ook kan er hier een storyboard worden uitgewerkt met de conceptscènes uit de 2D animatie video.
  • Production - nadat de voice over is ingesproken, gaat er een animator aan de slag met de visuals. Er worden eventueel muziek en geluidseffecten toegevoegd.
  • Completion - de video is klaar om gedeeld te worden!

Wat voor animatie kan ik laten maken?

Bij Heilder hebben we een heel scala aan opties. Je kunt namelijk een uitleganimatie laten maken, een whiteboard animatie laten maken en een 2D- of 3D-animatie laten maken. Ook voor grafisch ontwerp en videomarketing zijn wij in te zetten. Alles is mogelijk! Zo hebben wij bijvoorbeeld samengewerkt met de Hogeschool van Amsterdam, Squla en BBIG. Onze klanten zijn onze motivatie en we zijn pas tevreden als zij dat ook zijn! Daarom houden we de lijntjes kort en denken we graag mee over jouw vraagstuk. We gaan graag met je in overleg, ook over praktische zaken zoals de levertijd of het financiële plaatje. Op de website kun je ook onze andere projecten bekijken. Enthousiast? Neem meteen contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?