Whiteboard animatie laten maken voor jouw project?

Met whiteboard animatie kun je op moderne en duidelijke wijze reclame maken of informatie verspreiden. Of je nu jouw boodschap wil illustreren of een bewegende infographic wil creëren, het kan allemaal! Bij Heilder helpen wij hier graag mee. Heilder is een animatiebureau in Den Haag met een geoefend team animatoren. Bij dit team kan je een professionele whiteboard animatie laten maken. We leggen je graag uit hoe dat proces eruit ziet en wat we voor jou kunnen betekenen!

Wat is een whiteboard animatie?

Een whiteboard animatie is een filmpje waarin de boodschap live wordt uitgetekend op een whiteboard. Ondertussen legt een voice-over het onderwerp uit. Er ontstaat zo een heldere en directe videoboodschap. In het online tijdperk van vandaag heb je niet lang de tijd om je boodschap duidelijk te maken. Daarom is de whiteboard video een perfecte optie! Een whiteboard video laten maken kan zowel handgeschreven als digitaal, afhankelijk van de voorkeur van de klant en artiest. 

Een groot voordeel van whiteboard animatie, is dat je naast video’s ook de losse visuals hebt. Deze kun je inzetten om bijvoorbeeld een kant en klare infographic te maken. Ook kun je ze los uploaden bij bijvoorbeeld een blogpost. Twee vliegen in één klap dus.

Whiteboard video laten maken: live of niet?

Hoewel de naam het misschien suggereert, wordt een whiteboard animatie niet écht live gemaakt. De animaties worden van tevoren gemaakt en met de klant afgestemd. Vervolgens wordt de video geanimeerd. Hiervoor kunnen verschillende technieken worden gebruikt, zoals timelapse of stop motion. Wil je wel live laten tekenen? Dat is zeker mogelijk! Ook kan Heilder je helpen met bijvoorbeeld het laten maken van een uitleganimatie of het ontwerpen van je eigen huisstijl.

Whiteboard animatie laten maken door Heilder

Wil jij een whiteboard video laten maken? Dan ben je bij Heilder aan het juiste adres. Ons doel is om jouw boodschap te verhelderen met verfijnde animatie. Whiteboard animatie maken is een van de vele manieren waarop we dit doen. We kunnen onze whiteboard animaties inzetten voor welk doeleinde dan ook, of het nou commercieel of informatief is. Heb jij een kwestie, dan ondersteunen wij je graag! 

Wij maken onze verhelderende animaties samen met onze klanten. We zeggen samen, omdat jij als klant echt in elke stap van het proces betrokken bent. Eerst kies jij of je een 2D animatie video, een 3D animatie video, een infographic of toch liever een whiteboard filmpje wil laten maken. Vervolgens overleggen we uiteraard over de praktische informatie, zoals de deadline en het financiële plaatje. Maar ook in het creatieve proces word jij meegenomen. We houden de lijntjes kort: je krijgt de optie om direct contact te hebben met onze illustrator of animator. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Onze klanten

Aan een betrokken proces met een kort lijntje, houd je tevreden klanten over. Zo hielpen wij Hogeschool InHolland een jaarverslag van bijna 100 pagina’s om te zetten tot een vlotte, overzichtelijke animatie. Samen met de Gemeente Den Haag maakten we een reeks animaties over werken voor de gemeente. En voor Squla maken we regelmatig illustraties en animaties om hun online leeromgeving te ondersteunen. Kortom: voor ieder wat wils! 

Enthousiast?

Ben jij enthousiast en wil je bij Heilder een whiteboard filmpje laten maken? Super, we maken graag kennis met je. Neem hier contact op, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?