Bedrijfsvideo laten maken door Heilder

Dankzij een professionele bedrijfsvideo krijgt de kijker direct een goede, eerste, indruk van jouw organisatie. Wil je een product verkopen, of juist een nieuwe werknemer aantrekken? Een bedrijfsvideo laten maken is in beide gevallen de investering dubbel en dwars waard. Je krijgt namelijk maar één keer de kans om je doelgroep te prikkelen. En een pakkende bedrijfsfilm gaat je daarbij helpen.  

Waarom professionele bedrijfsvideo laten maken?

Een bedrijfsvideo is een doeltreffende manier om het verhaal van je bedrijf naar buiten te brengen. Door het gebruik van beeld en geluid in één kun je laten zien wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Wil je een bedrijfsvideo laten maken door Heilder? Dan vertalen we jouw boodschap door in aantrekkelijke visuals, waarmee je de doelgroep kunt inspireren en overtuigen. Geboeid vanaf het eerste moment.

Videomarketing is tegenwoordig de meest effectieve manier om de aandacht te trekken van je doelgroep. Een andere reden om een professionele bedrijfsvideo te laten maken is dan ook de impact die video’s hebben. Het creëert een gevoel bij je bedrijf. Als dat op de juiste manier wordt gedaan, blijft het verhaal ook beter hangen. En dat is vaak minder succesvol met een enkele afbeelding. 

Kosten van een bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo laten maken is maatwerk en de kosten hiervoor kunnen flink uiteenlopen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een professionele bedrijfsvideo van 30 seconden met sfeerbeelden die in elkaar overvloeien. Wil je daarbij een voice-over inzetten die de boodschap duidelijk overbrengt? Dan zullen daar extra kosten aan zitten. Daarnaast kun je kiezen voor één uitgebreidere video of juist voor een aantal kortere video’s. Deze keuzes hebben allemaal invloed op de kosten van een project. Ben jij je aan het oriënteren om een bedrijfsvideo te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Na het bespreken van jouw wensen, maken wij een offerte met daarin de exacte werkzaamheden en kosten. 

Professionele bedrijfsvideo laten maken: zo doen we dat

Het productieproces voor de verschillende video’s is grotendeels hetzelfde. Na een uitgebreide kennismaking, beginnen we met het maken van een script. Dit doen we op basis van storytelling. Zodra het concept is goedgekeurd, starten de voorbereidingen voor de grote filmdag. 

Laat je een bedrijfsvideo maken? Dan vindt deze filmdag hoogstwaarschijnlijk plaats bij jullie op locatie. Vaak hebben we een halve of hele werkdag nodig om de beelden te schieten. Zodra alles is vastgelegd, begint de laatste fase van het productieproces: de nabewerking. In deze fase wordt van alle losse onderdelen één geheel gemaakt. We voegen waar nodig nog special effects, animaties of voice-overs toe en dan is ‘ie klaar. Jouw professionele bedrijfsvideo!

Videomarketing voor jouw bedrijf

Heilder is een videoproductie bedrijf met jarenlange ervaring in het vak. Naast animatie- en bedrijfsvideo’s, kun je door ons ook instructievideo’s, video’s voor social media en promotievideo’s laten maken. Kortom: we zijn voor alle soorten videomarketing in te schakelen. Ben je enthousiast over het laten maken van een video, maar weet je nog niet precies in welke vorm je dit wilt hebben? Maak ook dan gebruik van onze expertise. Onze videomarketeers voorzien je graag van persoonlijk advies: neem contact op!

Samenwerken met Heilder

Wil jij een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan contact op met Heilder en laat ons je helpen! Ook als je meer wilt weten over videomarketing, animaties of bedrijfsvideo’s kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel direct naar +31 70 891 4918.

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?