Diensten

Heldere, universele en snelle communicatie! Binnen het animatie- en grafisch ontwerpwerk voorzien we bij Heilder in een uiteenlopend aanbod aan visuele ondersteuning voor allerlei communicatievraagstukken. Daarnaast bieden we bedrijven workshops in visual thinking en ondersteunen we (informatieve) evenementen met live tekenen.

Animatie

PROMOTIEVIDEO / COMMERCIAL

Overtuig je doelgroep met een op maat gemaakte promotievideo. Animatievideo’s zijn vrij van ruis door een zorgvuldig ontwerp en dragen met de juiste voice-over sterk bij aan doelgerichte promotie.


Voorbeelden van promotievideo’s en commercials

UITLEGVIDEO
Tekstuele informatie verbleekt bij het gebruik van een universele en laagdrempelige animatie, die ervoor zorgt dat informatie effectief en snel wordt opgenomen. Daarbovenop zijn explanimations onbeperkt te verspreiden en multimediaal inzetbaar.

Voorbeelden van uitlegvideo’s
INSTRUCTIEVIDEO

Breng je instructies tot leven met een animatie. Stapsgewijze instructies zijn natuurlijk nog gemakkelijker te communiceren door bewegend beeld, ondersteund door een voice over. 

SOCIAL MEDIA VIDEO

Animatievideo’s in social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als onderdeel van een online marketingstrategie. Van een logo bumper tot een serie korte stijlvolle video’s.

ANIMATIE + VIDEO

Bij Heilder verleggen we graag de grenzen op het gebied van animatie. Zo werken we samen met een selectie talentvolle cameramensen om real life film te combineren met illustratie en animatie. 

Grafisch ontwerp

BRANDING / HUISSTIJL

Je visuele identiteit is het ‘gezicht’ van je bedrijf en vormt daarmee de eerste indruk die de doelgroep van je bedrijf opdoet. Bij Heilder helpen we je de juiste visuele toon aan te slaan met een unieke en treffende huisstijl, die onlosmakelijk verbonden is met de identiteit van jouw bedrijf.

PRINT

Soms kan digitaal gewoonweg niet op tegen de tastbaarheid van drukwerk. Zo ontwerpen we gidsen, route- en menukaarten, stickers en brochures.

ILLUSTRATIE

Ondersteunend aan tekst of puur esthetisch; illustraties communiceren in één ogenblik. 

INFOGRAPHIC

Infographics zijn hét voorbeeld van een informatieve illustratie. Een goede infographic kan namelijk door één afbeelding een instructie, concept of route duidelijk maken. Heilder schept helderheid met infographics; niet alleen functioneel, maar ook prettig voor het oog.

over ons screenshot heilder animatiestudio

Workshops en live tekenen

VISUAL THINKING

De workshop visueel denken haalt niet alleen de tekenaar in je naar boven, maar helpt je dit ook effectief toe te passen tijdens een presentatie, pitch of overleg. Met zakelijk tekenen breng je jouw doelgroep sneller tot inzicht, wat meer tijd en denkruimte biedt om dieper in de stof te duiken.

LIVE TEKENEN

Schakel een van onze tekenaars in om tijdens evenementen als symposia, vergaderingen of andere evenementen visueel te notuleren. Live tekenen draagt namelijk bij aan begripsvorming en het onthouden van informatie.

Maak kennis met Heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl