Drukwerk laten ontwerpen

Drukwerk is nog lang niet uitgestorven, en er bestaan tegenwoordig steeds meer milieuvriendelijke alternatieven om verantwoord te kunnen drukken. Ook bij Heilder merken we dat de vraag naar drukwerk nog steeds groot is. Flyers, folders, maar ook landkaarten en boeken hebben bij ons de revue al gepasseerd. Want de tastbaarheid van drukwerk valt in sommige gevallen beter onder de aandacht en is kan gewoonweg functioneler zijn dan digitaal.

Het drukwerk voor een vaste klant van Heilder, K-Jak, is een goed voorbeeld van het praktisch nut van drukwerk. Als reisorganisatie voor actieve outdoor vakanties in Scandinavie, heeft K Jak veelal te maken met reizigers die niet bekend zijn met de omgeving en de voorzorgsmaatregelen die met kamperen in de wildernis gepaard gaan. En omdat reizigers per kano in een niemandsland voor een week op zichzelf aangewezen zijn, is het prettig om niet afhankelijk te zijn van internet of kwetsbare elektronische apparatuur. Heilder heeft K Jak daarom voorzien van waterbestendige gidsen en kaarten, om de reizigers van een goede voorbereiding te voorzien. Daarbij is zowel de opmaak en het ontwerp van dit pakket verzorgd, maar ook het drukwerk zelf.

Heilder neemt dus ook het organiseren van drukwerk uit handen van de klant. Met een divers netwerk aan drukkerijen kunnen we de klant voorzien van de beste kwaliteit, passend bij het beoogde eindproduct.

Voorbeelden van grafisch ontwerp

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl