Social media content laten maken

Social media wordt tegenwoordig voor veel meer gebruikt dan alleen je sociale netwerk. Het zijn onder andere succesvolle platforms voor het uitzetten van een online marketingcampagne. Dit vraagt natuurlijk wel om de juiste social media content. En laat animatie daar nu juist heel geschikt voor zijn.

De uitdaging in specifiek social media marketing is het vangen van de aandacht van de juiste doelgroep, en dat binnen een hele korte tijdsspanne. Animatievideo’s kunnen aan deze twee voorwaarden voldoen, als eerst omdat met bewegend beeld een beroep doet op visuele aandacht zonder dat hier veel energie bij gevraagd wordt. Zo vraagt tekst om veel meer aandacht dan beeld. Daarnaast is het juist de kracht van visuele informatie dat deze snel is op te nemen. Een animatievideo op social media hoeft daardoor soms maar vijf seconden te duren om de boodschap over te brengen.

Voorbeelden van social media content

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl