Uitleg video laten maken

De uitleg animatie is het meest bekende type animatievideo. Ook wel explanimation genoemd, is de uitlegvideo hét antwoord op moeilijk te communiceren en complexe informatie. Het hoofdingrediënt in deze laagdrempelige communicatie bestaat uit de visuele beelden van de video. Wist je dat wanneer tekst met beeld gecombineerd wordt, dit zes keer beter onthouden wordt dan alleen tekst? Maak daar bewegend beeld van, ondersteund door een professionele voice-over, en je complexe informatie is omgetoverd tot begrijpbare content die gemakkelijk te onthouden is.

Met een goede uitleganimatie wordt informatie effectief en snel opgenomen. Bij Heilder zorgen we er dan ook voor dat de beelden die we creëren niet alleen impact maken, maar als eerst dat ze communiceren wat ze horen te communiceren. Want “form follows function” bij Heilder. Daarbovenop zijn deze explanimations onbeperkt te verspreiden en crossmediaal inzetbaar!

Voorbeelden van uitleg video's

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl