OVER ONS

Heilder staat voor heilzaam helder video- en ontwerpwerk. Want door informatie in een op maat gemaakt visueel functioneel jasje te steken maken we communicatie toegankelijk én aantrekkelijk voor ieder gewenst publiek. Dit doen we door elke opdracht, groot of klein, als een unieke boodschap aan te vliegen, zonder ons creatieve oogmerk uit het oog te verliezen.

EEN DYNAMISCH TEAM

Van reclame tot reisgids en van overheid tot onderwijs; Heilder maakt van alles voor van alles als het om animatie en grafisch ontwerp gaat. De kwaliteit en diversiteit die we hierbinnen nastreven is alleen mogelijk met de juiste samenstelling aan specialisten. Zo zijn illustratie, animatie en tekstschrijven verschillende expertisen die ieder op een eigen manier onmisbaar zijn voor het succesvol volbrengen van een opdracht. De flexibiliteit die ons team daarbij met zich meebrengt, maakt dat we de standaard hoog kunnen houden en ons tegelijkertijd kunnen doorontwikkelen in waar we goed in zijn.

"Fijne mensen om mee samen te werken. Professioneel, enthousiast en ze denken echt mee!"
Wouter
SUTC
"Wij hebben zeer fijn samengewerkt met Heilder. Ze schakelen snel en zijn zeer professioneel."
Anouk
Deen Supermarkten
"Gedreven en flexibele professionals die vakwerk afleveren!"
Nanne
Evofenedex
"Super om samen te werken met bureau Heilder!"
Susan
Rode Kruis Den Haag e.o.

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl