Arbo Unie

Onder de voorkeuren vanuit ArboUnie voor de video viel het gebruik van characters, een eigen stijl die aansluit op de identiteit en “luchtig, maar niet ludiek”. Daarop is de animatie voorzien van de huisstijl kleuren van ArboUnie en bestaan de characters uit afgeronde, vriendelijk ogende vormen, passend bij het Arbo Unie logo. Verder is als omgeving gekozen voor één gebouw, waarbinnen en -buiten werkomstandigheden plaatsvinden die in ieder opzicht betrekking hebben op mogelijke risico’s op de werkvloer en passende oplossingen hiervoor. Daardoor werd het mogelijk om vloeiende overgangen te maken via de verdiepingen van het gebouw. En met een luchtige, niet al te ludieke voice over en tune was de animatievideo compleet. De video wordt toegepast op de website, social media en tijdens presentaties ter promotie van RI&E.

Onder de voorkeuren vanuit ArboUnie voor de video viel het gebruik van characters, een eigen stijl die aansluit op de identiteit en “luchtig, maar niet ludiek”. Daarop is de animatie voorzien van de huisstijl kleuren van ArboUnie en bestaan de characters uit afgeronde, vriendelijk ogende vormen, passend bij het Arbo Unie logo. Verder is als omgeving gekozen voor één gebouw, waarbinnen en -buiten werkomstandigheden plaatsvinden die in ieder opzicht betrekking hebben op mogelijke risico’s op de werkvloer en passende oplossingen hiervoor. Daardoor werd het mogelijk om vloeiende overgangen te maken via de verdiepingen van het gebouw.

En met een luchtige, niet al te ludieke voice over en tune was de animatievideo compleet. De video wordt toegepast op de website, social media en tijdens presentaties ter promotie van RI&E.

Uit het proces

projecten die je misschien ook interessant vindt

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl