Folders laten maken bij Heilder

Heilder is een animatie bureau in Den Haag met als doel het verhelderen van jouw boodschap. In het digitale tijdperk lijkt print media steeds minder van de tijd, maar niets is minder waar. Met een mooie, duidelijke folder kan je nog steeds een enorme groep bereiken. Bij ons kun je folders laten ontwerpen voor jouw organisatie of bedrijf. Je hebt in elke stap van het proces een stem! Samen maken we een folder die precies past bij jouw organisatie en boodschap.

Ik wil een bedrijfsfolder laten maken

Wil je folders laten maken, maar ben je nog benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bij Heilder werkt een team professionals dat met liefde jouw folder maakt. Jouw folder designer kijkt samen met jou naar de boodschap en foto’s of visuals die jij wil verwerken. Daarna wordt er een concept opgesteld. Ook over de logistiek kan worden overlegd. Wil jij weinig folders laten drukken? Of wil je juist folders laten ontwerpen in een grote oplage? Het kan allemaal in onze drukwerk studio. Jouw folder designer betrekt je bij elke stap van het proces. Zo weet je zeker dat je tevreden bent met het eindproduct. Wij kunnen jouw folder ontwerpen op de manier die het beste bij jou past. Verschillende kleuren, verschillende papiersoorten, enkele vouw of juist niet… Wil jij een brochure laten maken? Dan ben je bij Heilder aan het juiste adres.

Waarom folders laten maken?

Waarom zou je folders laten maken als tegenwoordig alles online kan worden gepromoot? Dat is een goede vraag. Natuurlijk vindt het maken van reclame tegenwoordig vooral op het internet plaats. Maar dat betekent niet dat folders en flyers volledig uit het straatbeeld verdwenen zijn! Je ziet nog overal folders. Het verspreiden van folders is een nuttige en efficiënte manier om mensen op de hoogte te brengen van je product. Je kunt de folder inzetten voor welk doel dan ook. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Ten eerste bieden folders een persoonlijkere manier van communicatie. Mensen zullen geneigd zijn om ze aandachtiger te lezen en het is makkelijker om de informatie mee te nemen. 
  • Ten tweede is het voordeliger om bedrijfsfolders te laten maken dan om informatie via online platforms te verspreiden.
  • Ten slotte is het verspreiden van folders ook een goede manier om op te vallen in je omgeving, omdat folders een visuele indruk maken. Door een folder te maken, vertaal je jouw boodschap naar een fysieke staat. Je kan ook makkelijk gericht adverteren, door de folder neer te leggen op plekken waar je weet dat jouw doelgroep zich vaak bevindt. 

Ook voor andere takken van grafisch ontwerp staan wij voor je klaar. 

Folders laten maken bij Heilder?

Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Neem vooral contact met ons op! Of kijk eerst eens naar onze eerdere projecten, als je daar benieuwd naar bent.

Wil jij jouw boodschap vertaald hebben
naar een pakkende animatievideo?