Huisstijl laten maken

Onder het grafisch ontwerp van Heilder valt ook de analyse, het ontwerp en de samenstelling van een volledige huisstijl. Dit is een essentieel onderdeel van een organisatie, als visuele doorvertaling van de identiteit, oftewel de visuele identiteit van het bedrijf. Want het draagt er niet alleen aan bij dat je doelgroep de organisatie kent, omdat een goede visuele identiteit eigen en uniek is. Maar het zorgt ook voor herkenning, omdat een goede visuele identiteit consistent is.

Een huisstijlhandboek kan dan ook niet ontbreken aan de samenstelling van een huisstijl. Dit geeft namelijk de ‘spelregels’ weer voor het hanteren en ontwerpen van visuele uitingen, zoals kleuren, vormen, typografie, lay-out, film en fotografie. Door de huisstijl en dus visuele identiteit op deze manier vast te leggen, kan consistentie door alle uitingen heen gewaarborgd worden. Voor illustratoren, animatoren, webdesigners en DTP’ers is dit vaak het eerste vertrekpunt voor een ontwerp.

Voorbeelden van grafisch ontwerp

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl