Design

Herkenning door consistentie

Grafisch ontwerp is niet weg te denken uit het digitale tijdperk. Tegelijkertijd is drukwerk verre van afgeschreven; juist de vraag naar kleinere oplagen als gevolg van digitalisering zorgt voor meer identiteit en oog voor detail. En dat betekent maatwerk. Heilder levert dit maatwerk door een grondige analyse vooraf en een handgetekende basis voor het ontwerp. Of het nu om een logo, huisstijl, of social content gaat.

portfolio

type diensten

BRANDING / HUISSTIJL

Je visuele identiteit is het ‘gezicht’ van je bedrijf en vormt daarmee de eerste indruk die de doelgroep van je bedrijf opdoet. Bij Heilder helpen we je de juiste visuele toon aan te slaan met een unieke en treffende huisstijl, die onlosmakelijk verbonden is met de identiteit van jouw bedrijf.

PRINT

Soms kan digitaal gewoonweg niet op tegen de tastbaarheid van drukwerk. Zo ontwerpen we gidsen, route- en menukaarten, stickers en brochures.

ILLUSTRATIE

Ondersteunend aan tekst of puur esthetisch; illustraties communiceren in één ogenblik. 

INFOGRAPHIC

Infographics zijn hét voorbeeld van een informatieve illustratie. Een goede infographic kan namelijk door één afbeelding een instructie, concept of route duidelijk maken. Heilder schept helderheid met infographics; niet alleen functioneel, maar ook prettig voor het oog.

over ons stefan screenshot heilder animatiestudio

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl