Promotievideo laten maken

Wil je een promotievideo laten maken? Voor promotievideo’s, commercials en reclame is animatie een heel goed uitgangspunt! Op maat gemaakte animatievideo’s kunnen namelijk naadloos aansluiten op de identiteit van het merk of de organisatie. Want je wilt natuurlijk dat je doelgroep in één ogenblik jouw merk herkent, zelfs als de naam er niet bij staat.

Bij Heilder waarborgen we de visuele identiteit in een promotievideo, door een uitgebreide analyse van de kleuren, patronen, typografie en overige elementen die de identiteit bepalen. Vaak heeft de opdrachtgever hiervoor een huisstijl handboek als referentie. Mocht dit nog niet het geval zijn, dan gebruiken we referenties als het logo, eerder visueel materiaal en voorkeuren van de opdrachtgever. Of we nemen een stap terug en ontwerpen eerst een huisstijl handboek die de visuele identiteit van het merk vastlegt.

Met onze ervaring op het gebied van commercials kunnen we de video van begin tot eind in huis produceren. Ook met tv-reclame zijn we bekend, waardoor we exact weten welke aanleverspecificaties hiervoor gelden.

Zoals in ons portfolio te zien zijn onze promotievideo’s niet alleen maar animatie, maar weten we deze ook te combineren met filmbeeld, dus real-life video’s. En niet te vergeten, binnen ons design valt ook het ontwerp van mascottes. Dé ultieme personificatie van je bedrijf!

Voorbeelden van promotievideo's

Maak kennis met heilder

We voorzien je graag van een verhelderend antwoord op jouw communicatie-vraag. Bel ons voor direct contact of stuur een mail en we reageren zo snel mogelijk. Of kom langs bij onze animatie studio in Den Haag.

+31 (0)70 891 4918
info@heilder.nl